قیمت جوراب مردانه جینی

آنچه در این مقاله خواهیم خواند

  • قیمت جوراب مردانه جینی در معتبرترین فروشگاه بی تاثیر از تغییرات نرخ ارز و تورم نیست. به همین دلیل با نوساناتی همراه می باشد. البته نوع خرید، نوع برند، مدل، کیفیت و قانون عرضه و تقاضا هم باعث شده اند قیمت متغیر باشد .قیمت جوراب مردانه در بازار هم بستگی به نوع، طرح و مقدار آنها دارد.

    قیمت فروش جوراب مردانه در معتبرترین فروشگاه

    جوراب مردانه جینی

    جوراب های مردانه ابتدا در کارخانه‌های تولیدی ساخته‌می‌شوند. این کارخانه‌ها ممکن است داخلی یا خارجی باشند و معمولاً با استفاده از مواد اولیه مانند پنبه، الیاف مصنوعی، و نخ‌های مختلف تولید می‌شوند. بر اساس کیفیت، جوراب های مردانه جینی قیمت های متفاوتی دارند.

    پس از تولید جوراب های مردانه، آنها قیمت گذاری و به صورت جینی بسته‌بندی می‌شوند. تا از آن‌ها در برابر آسیب‌های احتمالی حین حمل و نقل محافظت شود. پس از بسته‌بندی آنها در کارتن‌ها، کیسه‌های پلاستیکی، یا بسته‌های فردی آماده ارسال می‌شوند.

    بررسی میزان ضخامت در انواع جوراب ها

    بررسی میزان ضخامت در انواع جوراب ها میزان ضخامت در انواع جوراب ها متفاوت می‌باشد. که می توان به ضخامت 10، 20، 40، 70 ، 90 و 200 اشاره کرد . از انواع جوراب ها می توان گزینه های زیر را نام برد:

    • جوراب مچی: یکی از پر استفاده ترین و محبوب‌ترین محصولات جوراب مچی می‌باشد. معنولا هنگام استفاده از کفش های ساق کوتاه از این جوراب‌ها استفاده می‌کنند. همچنین بهترین گزینه برای پوشیدن با شلوارهای پاچه کوتاه یا تنگ محسوب می شوند. به دلیل کوتاهی ساق معمولا برای فصل گرما بهترین گزینه محسوب می گردد.
    • جوراب های ساق دار: برای زنان و مردان گزینه مناسب و در بین آقایان متداول ترین جوراب می باشد. همچنین به خوبی با لباس های غیر رسمی، لباس های رسمی و اسپرت همخوانی دارد.
    • جوراب نیم ساق: نسبت به جوراب های ساق دار کوتاه تر و از جوراب های مچی بلندتر می باشد. این جوراب بهترین گزینه برای پوشیدن کفش های کتونی و نیم بوت محسوب می شود.
    • جوراب ساق بلند: در بین افراد اهل مد و خوش پوش محبوبیت دارد و در مدل های مختلفی مانند فانتزی، رنگ پا، ضخیم، نازک، شیشه ای و توری تولید می شود.
    • جوراب کالجی: جوراب کالجی که به آن جوراب کفی هم می گویند برای کفش های روباز بهترین گزینه محسوب می شود. که دور تا دور پا را می پوشاند و برای پوشیدن با کفش کالج بهترین گزینه می باشد.
    • جوراب لاانگشتی: در بین خانم ها این نوع جوراب رایچ است که برای هر کدام از انگشت ها به صورت مجزا می باشد.
    • جوراب بافتنی: به صورت ماشینی و دست بافت تولید می شود و از مدل های مچی تا ساق پا وجود دارد.
    • جوراب شیشه ای مجلسی: یکی از جوراب های زنانه شیک محسوب می شود دارای ضخامت ۱۰ می باشد و برای مجالس عروسی و جشن ها مناسب می باشد.

    فروش جوراب مردانه به صورت جینی

    همان طور که می دانید همه جوراب های مردانه در قیمت های مختلف به صورت جینی به فروش می روند. جوراب مردانه هم از این موضوع مستثنا نیست. جوراب ها در بسته بندی دوازده جفتی قرار می گیرند که به این بسته بندی جین گفته می شود. معمولا در این بسته بندی ها جوراب ها در رنگ بندی جور قرار می‌گیرند، تا خریداران از هر رنگ جوراب یکی داشته‌باشند.

    اما در بعضی مواقع جوراب ها در جین تک رنگ هستند. برای مثال جوراب های مردانه مشکی در یک جین و جوراب های مردانه سفید در یک جین جدا بسته بندی می شوند. بیشتر مواقع جوراب هایی که فروش بیشتر دارند در یک جین جدا بسته بندی می شوند. در جوراب فانتزی هم امکان دارد همین موضوع پیش بیاد‌. یعنی در جین جوراب، هم می تواند از تمام طرح ها به صورت جور گذاشته شود و هم می تواند در یک جین فقط یک طرح باشد.

    عرضه کنندگان جوراب مردانه جینی در بازار ایران

    عرضه کنندگان جوراب مردانه در بازار ایران عرضه کنندگان جوراب مردانه در بازار ایران اقدام به ارائه محصول کرده اند تا مشتریان از سراسر کشور بتوانند به راحتی سفارش خود را انجام دهند. علاوه بر این مزیت های استفاده از جوراب باعث شده عرضه کنندگان آن بتوانند سود خوبی را کسب کنند. از جمله عوامل به گزینه های زیر می توان اشاره کرد:

    • از پاها در برابر گرما و سرما محافظت می کند.
    • در انواع مختلفی وجود دارد.
    • با انواع لباس ها به راحتی ست می شود.

    توزیع جوراب مردانه در بازار تهران

    توزیع جوراب مردانه جینی قیمت مناسب در بازار تهران شامل فرآیندها و کانال‌های مختلفی است که از تولید تا رسیدن به مصرف‌کننده نهایی را شامل می‌شود. در ادامه به توضیح این فرآیندها می‌پردازیم:

    1. تولیدکنندگان

    تولیدکنندگان بزرگ: شرکت‌های بزرگ تولیدی که به صورت انبوه جوراب تولید می‌کنند.

    تولید کنندگان کوچک و کارگاه‌ها: واحدهای تولیدی کوچکتر که ممکن است به تولید جوراب‌های خاص یا محدودتر بپردازند.

    2. توزیع‌کنندگان عمده

    واسطه‌ها و عمده‌فروشان: این افراد یا شرکت‌ها محصولات را از تولیدکنندگان خریداری کرده و به خرده‌فروشان یا فروشگاه‌های زنجیره‌ای می‌فروشند.

    توزیع‌کنندگان منطقه‌ای: توزیع‌کنندگانی که در مناطق خاصی فعالیت می‌کنند و محصولات را به فروشگاه‌های محلی عرضه می‌کنند.

    3. کانال‌های توزیع

    فروشگاه‌های زنجیره‌ای و بزرگ: فروشگاه‌هایی مانند هایپرمارکت‌ها که محصولات را به صورت عمده خریداری و به مصرف‌کنندگان نهایی می‌فروشند.

    فروشگاه‌های پوشاک: فروشگاه‌های تخصصی که به فروش لباس و جوراب می‌پردازند.

    فروشگاه های آنلاین: پلتفرم‌های تجارت الکترونیک که امکان خرید آنلاین جوراب را برای مشتریان فراهم می‌کنند. مجموعه جورابچی محصولات خود را به صورت آنلاین و اینترنتی به فروش می‌رساند. مشتریان عزیز می‌توانند به راحتی جوراب‌های خود را انتخاب و در کمترین زمان تحویل بگیرند.

    میانگین امتیازات ۴ از ۵
    از مجموع ۴ رای

    دیدگاه‌ خود را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    فرم دریافت مشاوره

    اسکرول به بالا